Kim Kardashianin paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain tunnetuin tuore aviopari, Kim Kardashian ja Kanye West, tienasivat äskettäin miljoonia häillään. Sittemmin Kim on lomaillut ahkerasti paparazzien ristitulessa, mutta Kanye on pysytellyt pääasiassa poissa julkisuudesta. Äskettäin Kimin kerrottiin aloittavan uran laulajana.

33-vuotias realitykaunotar on parhaillaan lomailemassa Meksikossa, jossa hänet on kuvattu bikineissä. Nyt Kim nähdään kuitenkin tilanteessa, jossa hän halusi uimareissulle niin nopeasti, ettei hän ehtinyt vaihtaa bikineille. Kim nimittäin pulahti uimaan valkoisessa topissa, joka muuttui vedessä täysin läpinäkyväksi.

Julkkispari nousi äskettäin otsikoihin myös Twitter-kuvallaan, joka rikkoi sosiaalisen median ennätyksiä. Sittemmin paljastui, että kuvan photoshoppaus kesti peräti neljä päivää. Kanyen taannoisilla syntymäpäivillä Kim hemmotteli miestään Yeezus-teemaisella kakulla, joka on varmasti herkullista tylsähköstä ja vaatimattomasta ulkonäöstä huolimatta.