Eikö tavallinen jalkapallo kiinnosta? Tässä kissaversio Japanista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookissa on voinut lukea kuluneen viikon aikana ystävien seiniltä kahdenlaisia statuspäivityksiä. Puolet ovat niitä, jotka hehkuttavat Brasilian jalkapallon MM-kilpailuja ja jokaista matsia erikseen, ja puolet niitä, jotka keksittyvät valittamaan muiden jalkapallomaniasta.

YouTube
YouTube

Onneksi internet tarjoaa kaikille runsaasti vaihtoehtoja sopivaksi viihdykkeeksi. Nyt nettiin on julkaistu video jalkapalloa pelaavista kissoista. Kuten tiedetty, ovat neljätassuiset mirrit leikkisiä eläimiä, ja nyt eräiden yksilöiden omistaja on valjastanut kissansa jalkapallohuumaan. Kissat tassuttavat käpälillään pientä jalkapalloa vihreällä minikentällä ja leikkivät tohkeissaan pienellä pallolla. Kaikki mirrit eivät ihan ymmärrä jalkapallon jujua, mutta pääasia lienee, että kaikilla on hauskaa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun eläimet jahtaavat jalkapalloa. Kerroimme äskettäin jalkapallopelistä, jossa toisiaan vastaan pelasi kaksi lammaslaumaa. Vaikka eläinten jalkapallo ei ole vielä virallinen eläinurheilulaji, on maailmassa jo muita kovan luokan lajeja eläimille. Esimerkkinä mainittakoon hevourheilulajit ja kameliravit.