Äiti pakotti Kardashianin läskileirille – pullukka ei sovi perheeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian jätti siskonsa pinnalliset hääjuhlat väliin ja lensi mielensä pahoittaneena kotiin kesken juhlinnan. Rob ei onnistunut pudottamaan tarpeeksi painoa ennen hääseremoniaa, ja hän joutui tappelemaan asiasta oman perheensä kanssa.

Nyt Robin oma äiti Kris Jenner on neuvotellut E!-televisiokanavan kanssa hänen poikansa osallistumisesta painonpudotukseen keskittyvään televisio-ohjelmaan. HollywoodLife.comin mukaan Kris on yrittänyt saada Robia mukaan Suurin pudottaja -ohjelmaan jo tänä syksynä alkavalle kaudelle. Kaikki muut ovat ideasta innoissaan, paitsi Rob.

Rob erosi taannoin popkaunotar Rita Orasta. Aikoinaan mallina työskennellyt mies lihoi roimasti eron jälkeen, eikä hän ole saanut pudotettua painoaan lukuisista yrityksistä huolimatta. Rob on perheen ainoa poika. Yli 45 kiloa tukevammassa kunnossa oleva mies on tunnustanut olevansa masentunut.