Donald Trump ei suostuisi sänkyyn Kim Kardashianin tai Jennifer Lopezin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauniisiin naisiin ihastunut ja rahaan rakastunut miljardööri Donald Trump on tunnettu yritysjohtaja ja televisiotähti. Hiustyylistään ja suorasukaisesta ulosannistaan tavaramerkin tehnyt mies on naimisissa slovenialaisen mallin Melania Trumpin kanssa. Nyt Donald on paljastanut lisää naismaustaan.

Howard Sternin keskusteluohjelmassa vieraana piipahtanut Donald Trump pääsi kertomaan mietteitään Kim Kardashianista ja Jennifer Lopezista. Stern kysyi bisnesmieheltä kumman kanssa hän olisi mielummin sängyssä. Donald myönsi, että molemmilla naisilla on uhkea takamus, mutta silti hän jättäisi sekä Kardashianin että Lopezin väliin, eikä kelpuuttaisi kumpaakaan sänkyseurakseen. Tunne voi tosin olla molemminpuolinen.

Donald Trump lähetti viime syksynä videotervehdyksensä otsikoissa riepotellulle poppariprinsessa Miley Cyrusille. Miljardööri sanoi, että Mileyn ei tule välittää muiden ihmisten kommenteista. He ovat vain kateellisia naiselle, 68-vuotias Donald toitotti.