Kate Upton sai haastajan – tässä tulee povipommi Abigail Ratchford

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvatyttönäkin tunnettu Kate Upton on ollut parin vuoden ajan yksi maailman ihailluimmista supermalleista. 21-vuotias vaaleaverikkö on mukana myös hiljattain Suomen ensi-iltansa saaneessa Se toinen nainen -elokuvassa. Nyt hän on saanut haastajan.

Kate Uptonin manttelinperijäksi ja vuoden 2014 kohutuimmaksi mallitulokkaaksi povataan parhaillaan 22-vuotiasta Abigail Ratchfordia, joka aloitti malliuransa vasta vajaa vuosi sitten ja sai heti valtavan suosion sosiaalisissa medioissa ja muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Häntä pidetään sekoituksena Megan Foxista ja Kate Uptonista. Oheisissa kuvissa Abigail poseeraa Ryan Astamendin kameralle.