Teinityttö kuin Disney-kaunotar – tämä upea bikinivartalo tuo malliuran?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn Frozen-elokuva on yksi viime aikojen menestyneimmistä animaatioelokuvista. Elokuvassa nähdään kuvankaunis vaaleaverikkö Elsa, joka sai taannoin tosielämän vastineensa. Neitokainen on 18-vuotias Anna Faith Carlson, joka käyttää yhdennäköisyyden hyväkseen poseeraamalla nettikuvissa.

Tällä kertaa Anna Faith on suunnannut floridalaiselle uimarannalle esittelemään bikinivartaloaan paparazzikuvaajille. Otosten perusteella hänellä voi hyvinkin olla edessään menestyksekäs malliura.

Anna on julkaissut sosiaalisissa medioissa itsestään valtavan suosion saaneita kuvia, joissa hän poseeraa yhdessä Elsan kuvien kanssa. Hän jopa värväsi yhden ystävistään esittämään Frozen-elokuvan Elsan siskoa Annaa. Sisarukset kiertävät juhlia ja kouluja esittämässä Frozen-elokuvien tähtiä.