Assistentti kolaroi Kim Kardashianin Rolls-Roycen – korjauslasku 20 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Kim Kardashian elää ylellistä elämää, johon kuuluu kasapäin merkkituotteita, assistentteja ja rahaa. Naisen alla on jo tovin hyrrännyt 300.000 dollarin arvoinen Rolls-Royce Phantom Series II -auto. Nyt auto on kuitenkin joutunut korjaamolle – assistentin toimesta.

Kukaan ei varmasti haluaisi nyt astua Kim Kardashianin avustajan saappaisiin, sillä hän oli vahingossa peruuttanut luksusauton postilaatikkoa päin. Postilaatikko repi auton kylkeen ikävät jäljet, joiden korjauskustannukset kohoavat peräti 20.000 dollariin. Onneksi Kim on päättänyt maksaa korjauksen omasta pussistaan, eikä vaadi summaa takaisin avustajaltaan.

Kimillä oli tärkeämpääkin ajateltavaa. Kim Kardashian ja Kanye West juhlivat viime viikonloppuna North-tyttärensä yksivuotissyntymäpäivää. Perhe järjesti taaperolle Coachella-festivaalin innoittamana Kidchella-tapahtuman. Juhlissa oli myös piknik-alue ja pomppulinna, TMZ.com uutisoi.