Megan Foxin tavoite: Työtä korkeintaan 20 päivää vuodessa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksisymbolina tunnetun näyttelijättären Megan Foxin ja Beverly Hills 90210 -sarjan tähti Brian Austin Greenin perhe kasvoi helmikuussa uudella lapsella, kun Megan synnytti pienen pojan. Pienokainen sai nimekseen Bondhi Ransom Green. Pariskunnalla on jo entuudestaan puolitoistavuotias poika Noah.

Äitiydestä elämäntehtävän löytänyt seksisymboli on jättänyt uransa lähes kokonaan lastenkasvatuksen nimissä. Kaunis näyttelijätär on sanonut tekevänsä mahdollisimman vähän töitä vuodessa, jotta voisi viettää aikaa perheen kanssa. Hän omistautuu vain ja ainoastaan lapsilleen.

– Minun on tehtävä vähintään yksi elokuva vuodessa, jotta voin kattaa tulevaisuuden kustannukset esimerkiksi lasten opiskeluiden suhteen. Etsin ainoastaan Los Angelesin ympäristössä tapahtuvia kuvauksia, jotka kestävät korkeintaan 10–20 päivää. Tahdon olla pois lasteni luota niin vähän kuin mahdollista, seksisymboli paljasti Parents-lehdelle.

Megan Foxin kommentit kuulostavat monen korvaan ihanteellisilta, vaikkakin muinanen kotiäitikulttuuri on hieman vanhanaikainen malli nyky-yhteiskunnassa eläville naisille. Megan suosii kasvatuksessaan muutenkin tapoja, jotka poikkeavat tavallisesta maailmanmenosta. Nainen ei esimerkiksi anna lastensa katsoa televisiota. Hän ottaa kasvatuksestaan suuria paineita, sillä hän ei kertomansa mukaan pysty antamaan molemmille lapsille sataprosenttisesti huomiota, vaikka hän tahtoisi. Lisäksi hän unohtaa itsensä kokonaan.