Mies pelastettiin valtavasta vaginasta – palokunta riensi apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet omituisista sattumuksista, joissa ihmiset ovat tunkeneet itsensä liian ahtaisiin paikkoihin jääden sinne lopulta jumiin. Yleensä ihmiset ovat tunkeneet päänsä johonkin väliin, ja ihmistä on sitten irroitettu kokonaisen palokunnan voimin. Tällä kertaa jumiin jäi nuori mies Yhdysvalloista.

Imgur, Erick Guzman
Imgur, Erick Guzman

Paikka ei kuitenkaan ollut mitä tavallisin, sillä vaihto-oppilas oli ollut Saksassa tutustumassa väliaikaisen asuinmaansa nähtävyyksiin. Tubingenin yliopiston mikrobiologian instituutin pihalla on erikoinen marmorista valmistettu patsas. Veistos esittää naisen vaginaa. Totta kai vaihto-oppilas halusi yhteiskuvan teoksen kanssa muistoksi.

Valitettavasti hauskan kuvan ottaminen oli mennyt hieman pieleen ja poika oli jäänyt jumiin vaginan sisälle. Paikalle saapui viisi paloautoa ja 22 palomiestä apuun. Metro-lehden mukaan he saivat nuoren miehen ulos vaginasta ilman, että olisivat joutuneet käyttämään siihen veistosta vahingoittavia työkaluja. Jos ei muuta, niin nyt tilanteesta äityi erittäin ikimuistoinen.