Supertähti Nelly saapuu Jurassic Rockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphopin, r&b:n ja pop-musiikin supertähti Nelly saapuu Suomeen. Lukemattomista hiteistä tunnettu yhdysvaltalaisartisti nousee lavalle Jurassic Rockin lauantai-illan pääesiintyjänä. Nelly on myynyt kymmeniä miljoonia albumeja, palkittu kolmesti Grammylla, näytellyt Hollywood-elokuvissa ja kerännyt lukemattomia listaykkösiä ympäri maailmaa.

Jo vuoden 2000 esikoislevyllään Country Grammar läpimurron tehnyt Nelly nousi Suomessakin jättisuosioon viimeistään Nellyville-kakkosalbumin myötä. Hot in Herre ja Destiny’s Childista tutun Kelly Rowlandin kanssa duetoitu Dilemma olivat julkaisuvuotensa suurimpia hittejä, ja sittemmin Nellyn suosio on vain kasvanut ja miehen yhteistyökumppaneiden lista komistunut entisestään. Artisti on levyttänyt muun muassa Pharrellin, P. Diddyn, Christina Aguileran, Nicki Minajin ja Justin Timberlaken kanssa.

Uusina kotimaisina niminä Mikkelissä järjestettäville festivaaleille ovat vahvistuneet hiphop-kaksikko JVG, suomipop-artisti Erin, Kullankaivajat-yhtyeensä kanssa keikkaileva Stig, PMMP:stä tutuista muusikoista koostuva My First Band, Panteran tuotantoa esittämällä rahaa hyväntekeväisyyteen keräävä Dimebag Beyond Forever 2014, viihdyttäviä tulkintoja pop-hiteistä esittävä Varusmiessoittokunnan Showband sekä molempina päivinä esiintyvät Jurassic Rockin vakiokasvot OuSnap! DJ’s.

PE 8.8.2014:

HIM, Flogging Molly (USA), Haloo Helsinki!, JVG, Erin, Anna Abreu, Dimebag Beyond Forever 2014, My First Band, Damn Seagulls, Lord Fist, OuSnap! DJs.

LA 9.8.2014:

Nelly (USA), Clean Bandit (UK), Ky-Mani Marley (JAM), Kaija Koo, Stam1na, Jenni Vartiainen, Turmion Kätilöt, Sanni, Stig & Kullankaivajat, Karri Koira feat. Musta Barbaari, Varusmiessoittokunnan Showband, Ismo Leikola Stand Up Show & Ismo Leikola Band, OuSnap! DJs.

SU 10.8.2014:

Vesa-Matti Loiri & All Stars, Samuli Edelmann