Pokaa kesäheila tai elämäsi rakkaus festareilta – näillä vinkeillä onnistut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen kesä on festivaalien ja tapahtumien kulta-aikaa. Jokaisena kesäviikonloppuna on ympäri maata lukuisia musiikki- ja kulttuuritapahtumia, jotka keräävät samanhenkisiä ihmisiä yhteen ja juhlimaan. Festivaaleilta voi löytyä myös elämän rakkaus.

Sinkut saattavat villiintyä festivaalien aikaan niin, että teltat kahisevat. Satunnaisen seksiseuran lisäksi musiikkitapahtumat ovat oivia paikkoja parisuhteen löytämiseen, etenkin jos lähtee liikkeelle avoimella mielellä. MySingleFriend.com-sivusto antaa nyt muutaman vinkin festarirakkauden löytymiseksi.

Ensinnäkin viikonlopun viettoon kannattaa lähteä rohkealla mielellä. On turha murehtia asioista, joita ei ole vielä tapahtunut. Ole liikkeellä silmät auki ja katsele ympärillesi, liity sopivaan seuraan ja tutustu ihmisiin. Musiikkikeikat keräävät usein samanhenkisiä ihmisiä yleisöön, joten miksipä ei voisi bongata uutta kultaa muiden fanien joukosta? Yhteinen mielenkiinnon kohde jos mikä on hyvä keskustelunaihe ja suhteen aloittaja.

Festareilla ollaan ulkona ja etenkin Suomen oloissa kannattaa varautua vaihteleviin sääolosuhteisiin. Sinkkuna seuraa etsivän ei kannata jäädä telttaan sadetta sättimään, vaan vetää reteästi kumisaappaat jalkaan ja sadevaatteet päälle. Jos uusi tuttavuus pitää sinua kiinnostavana ja viehättävänä kurapuvussa, on hän varmasti samaa mieltä myös vähemmällä vaatetuksella.

Festivaaleilla ei ole tapana nipottaa tai valittaa, vaan kulkea hymyssä suin virran mukana. Rennot tyypit tapaavat helpommin ihmisiä, joten sinkkunakin kannattaa vaihtaa tiukka pipo löysään kesälätsään. Ensimmäisen tuttavuuden ei välttämättä tarvitse olla juuri se oikea ja ainoa. Tuttavapiiriä laajentamalla saa varmasti näkökenttäänsä enemmän ehdokkaita. Pääasia on, että nauttii festivaaleista ja näyttää onnelliselta – hyväntuulinen seura kiinnostaa kaikkia.