Raskaus muka kaunistaa? Jwoww on eri mieltä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bestiksensä Snookin kanssa samaan aikaan raskaana oleva Jersey Shore -ohjelman kaunotar Jennifer ”Jenni” Farley odottaa ensimmäistä lastaan. Jenni on kihloissa kunto-ohjaaja ja kehonrakentaja Rodger Matthewsin kanssa. Kerroimme jo viime kuussa naisen tukevoituneesta ulkonäöstä.

Luonnollisestikin raskaus muuttaa naisen vartalonmallia radikaalisti, mutta Jwoww on pyöristynyt ennen synnyttämistään niin paljon, ettei häntä ole enää tunnistaa samaksi ihmiseksi. Aiemmin hoikasta ulkonäöstään tunnettu tuleva äiti on sanonut suoraan, että tuntee olonsa sumopainijaksi.

Jersey Shore -tähti kertoo olevansa täysin valmis synnyttämään, eikä malta odottaa lapsen tulemista maailmaan. 28-vuotias nainen kirjoitti nettisivuilleen, että hänen viimeinen raskauskuukausi on ollut järjetön. Lisäksi hän kertoi tulevan tyttärensä olevan isojalkainen aivan kuten vanhempansakin.

28-vuotias realitykaunotar Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa. Hänet on usein nähty oman mallistonsa vaatteissa, mutta tähän tulee hetken tauko vauvan syntymän takia. Espanjalais-irlantilaista syntyperää oleva nainen työskenteli ennen kuuluisuuttaan lastenhoitajana. Hän nousi kuuluisuuteen MTV-kanavan realitysarja Jersey Shoresta.