Huippumalli haussa -kaunotar ja ystävä julkaisivat herutuskuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli ja jalkapallovaimo Abigail ”Abbey” Clancy on tuttu näky rohkeista kuvista. Britit rankkasivat hänet muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon, eikä Abbey ole ainakaan pettänyt fanejaan.

Nyt 28-vuotias brittikaunotar on jälleen palannut suosikkiharrastuksensa, herutuskuvien jakamisen, pariin. Oman bikinikuvan lisäksi Abbey Clancy jakoi kuvan ystävättärestään Sarah Reugatesta ja tämän näyttävästä kaula-aukosta.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona.