Breaking Bad nousi erikoisen televisiosarja-listauksen ykköseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Breaking Bad -televisiosarja on noussut viime vuosina yhdeksi maailman suosituimmista televisiosarjoista, joka lopettamisestaan huolimatta niittää yhä edelleen menestystä. Sarjan finaalijakso keräsi Yhdysvalloissa noin 10,3 miljoonaa silmäparia television ääreen.

TiVo-yhtiön tuoreen tutkimuksen mukaan Breaking Bad on myös eniten niin sanotusti putkeen katsottu televisiosarja. Kyselyyn osallistuneista 15.000 ihmisestä 35 prosenttia kertoi katsoneensa Breaking Badia joskus useiden jaksojen verran peräkkäin. Toiselle ja kolmannelle sijalle päätyivät House of Cards ja Game of Thrones.

Putkeen katsomisen määritelmä oli testin mukaan se, että sarjaa katsottiin vähintään kolmen jakson verran saman päivän aikana. 14 prosenttia vastaajista myönsi katselleensa joskus kokonaisen sarjan kaikki jaksot viikon sisällä. Televisiosarjojen putkikatselemisen lisääntyminen viime vuosina on epäilemättä ainakin osittain internetin ja erityisesti HBO Nordicin ja Netflixin kaltaisten suoratoistopalveluiden ansiota.