Suosikkinäyttelijä paljasti takapuolensa – teki hyvää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä James Franco tullaan näkemään seuraavaksi valkokankaalla elokuvassa The Interview. Kim Jong-Unin salamurhausyritykseen sekoittuvasta toimittajasta kertova komedia on jo etukäteen ehtinyt suututtaa Pohjois-Korean johdon.

Nyt James Franco on herättänyt hämmennystä hyväntekeväisyystapahtumassa suorittamallaan vilautuksella. AIDSin vastaiselle työlle rahoja keräävään Broadway Bares -tapahtumaan osallistunut näyttelijä innostui paljastamaan lavalta takapuolensa yleisölle. Kuva Francon pakaroista löysi tietenkin tiensä internetiin.

James Franco järjesti taannoin taidenäyttelyn, jossa nähdään kuvia hänen alastomasta ystävästään Seth Rogenista. Franco on tullut suurelle yleisölle tutuksi elokuvista Pineapple Express, Milk, 127 tuntia, Mahtava Oz ja Spring Breakers.