Kardashian huumekoukussa – perhe yrittää pelastaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian on ollut otsikoissa pelkästään ylipainonsa ja siitä aiheutuneiden ongelmien vuoksi. Kerroimme äskettäin miehen äidin Kris Jennerin patistaneen poikaansa osallistumaan Suurin pudottaja -televisio-ohjelmaan päästäkseen takaisin entisiin mallin mittoihin.

Mies on julkisesti kertonut olevansa masentunut. Nyt otsikoihin on noussut tieto herran huumausaineriippuvuudesta, ja nyt näyttäisi siltä, että Kris Jenner olisikin kiikuttamassa poikaansa läskileirin sijaan vieroitushoitoon.

TMZ on saanut käsiinsä valokuvia ja tietoa siitä, että Rob on pahasti koukussa kannabikseen ja julkkisten suosimaan sizzurp-juomaan. Kardashianit ovat itseasiassa jo varanneet miehelle paikan hoitolasta, mutta Rob on kieltäytynyt menemästä.

Rob jätti taannoin Kim-siskonsa pinnalliset hääjuhlat väliin ja lensi mielensä pahoittaneena kotiin kesken juhlinnan. Rob ei onnistunut pudottamaan tarpeeksi painoa ennen hääseremoniaa, ja hän joutui tappelemaan asiasta oman perheensä kanssa. Robin syöksykierre alkoi poptähti Rita Orasta eroamisen jälkeen.