Dr. Phil saattoi homoystävänsä alttarille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Phillip Calvin McGraw, eli tuttavallisemmin Dr. Phil, saavutti aikanaan suosiota esiintymällä The Oprah Winfrey Show’n säännöllisenä vierailijana. Lopulta mies sai oman nimeään kantavan keskusteluohjelman, jossa hän terapoivaan sävyyn auttaa ihmisiä erilaisissa kriiseissä.

Eräänlaisena koko kansan kuraattorina pidetty Phil Mc Graw on nyt osoittanut olevansa mies, jolla on sydän ja järki paikallaan. Oklaholmassa syntynyt, mutta republikaanisesta asenteesta tunnetussa osavaltiossa, eli Teksasisssa aikuistunut Phil on nimittäin saattanut alttarille sisustussuunnittelija Neal Wagnerin.

Wagner meni vihille elämänkumppaninsa Thomas Piscitellon kanssa. Dr. Phil tahtoi tukea homoseksuaalin pariskunnan rakkautta toimittamalla Nealin isän virkaa alttarille saattamisessa, TMZ raportoi. Maailman tunnetuin televisiopsykologi Dr. Phil hankki taannoin kotiinsa munanmuotoisen kapselin, jossa on ikääntymistä estävää teknologiaa. Sittemmin nuoruuden lähdettä etsivä tohtori on sätti teinitähti Justin Bieberiä vastuuttomaksi kakaraksi.