Tässä krapulapäivän ehdoton peittovalinta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikään ei voita sitä tunnetta, kun saa saunan jälkeen raukeana pujahtaa putipuhtaiden lakanoiden väliin. Myös krapulapäivinä ja kipeänä ollessa vierähtää helposti tovi jos toinenkin lakanoiden välissä makoskellen. Toiset suosivat vain valkoisia lakanoita, mutta markkinoilla on myös mielenkiintoisempia vaihtoehtoja.

pizzapeitto27062014

Jotta sänkyhetket muuttuisivat entistäkin herkullisemmaksi, on netissä esitelty pitsalta näyttävät lakanat. Pepperonilla ja juustolla täytetty pitsa luo sängyn päälle ja peittoon illuusion, että nukkumapaikka on suolaisella syötävällä kyllästetty. Petivaatteiden tyynyliinat on puolestaan mukailtu näyttämään pitsan reunoilta.

Kerroimme taannoin, että sinkkunaiset vaihtavat puhtaat lakanat kahden viikon välein. Vapailla markkinoilla olevat miehet tekevät saman keskimäärin kolmen kuukauden välein. Syy voi olla myös siinä, että kyselyn mukaan miehet omistavat yleensä vain yhden lakanaparin. Todennäköisesti pitsalakanasta tulisi ehdoton suosikki.