Kelly Osbournen järisyttävä muodonmuutos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne erosi tammikuussa yllättäen poikaystävästään, julkkiskokki Matthew Mosshartista. Pari meni viime kesänä kihloihin ja suunnitteli astelevansa naimisiin tänä vuonna. Nyt sinkkupäivien huhutaan villinneen Kellyn ja hän tapailee useita miehiä samaan aikaan.

Kelly Osbourne on ainakin yhdistetty yllättävään nimeen romattisessa mielessä. Nainen on nyt iskenyt silmänsä Puff Daddyn poikapuoli Quincy Combsiin. Quincy on Puffyn on-off -tyttöystävä Kimberly Porterin 23-vuotias poika, ja hän myös julkaisi Kellystä ja itsestään yhteiskuvan Instagramiin.

Kuva on nyt poistettu. Us Weekly kertoo Kellyn nauttivan sinkkupäivistään antaumuksella, ja hän on pitänyt Quincyn lisäksi yhteyttä muihin miehiin. Hän poseerasi äskettäin Instagram-kuvassa pelkissä stringeissä henkilökohtaisen kampaajansa kanssa pian sen jälkeen, kun hänelle oli leikattu uusi villi irokeesi.

29-vuotias Kelly on sanonut, että tahtoo olla sinkkuna pitkään, vaikka naisen äiti Sharon Osbourne on kehoittanut tytärtään panemaan uutta matoa koukkuun. Kelly kirjoittaa parhaillaan kirjaa ja valmistautuu lanseeraamaan oman vaatekokoelmansa. Hänestä on vuosien aikana kuoriutunut yksi muotimaailman vaikuttajista ja edelläkävijöistä.