Peppuhuone oli vasta alkua – Kimin kotiin rakennetaan sairaalahuone!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka Kanye West on Kim-vaimonsa kanssa rakennuttanut heidän Bel Airissa sijaitsevaan luksuskartanoon oman huoneen Kimin peppua varten. Treenialueella on ainoastaan takapuolen muotoilemiseen tarkoitettuja harrastevälineitä, ja Westin rouva on palkannut itselleen oman pakaroiden alueelle keskittyvän kuntovalmentajan.

Kuten arvata saattaa, ei Westin huushollista ole muutenkaan tulossa maailman tavallisin. Ensinnäkin pelkästään perusremonttiin on uponnut kartanon arvon verran rahaa, mikä on järisyttävät 8,3 miljoonaa euroa. Eikä ihmekään.

Nyt Kanye rakentaa taloon perheelle omaa yksityistä klinikkaa, jonne tulee rötgen, laboratorio ja vuorokauden ympäri päivystävä lääkäri hoitajineen. Kanye haluaa tarkkailla perheenjäsentensä, eli Kimin ja Northin hyvinvointia ja terveyttä jatkuvasti. Heiltä mitataan muun muassa kotioloissa verenpainetta, verensokeriarvoja ja kolesteroliarvoja, Daily Star uutisoi.

37-vuotiaan Kanyen tiedetään olevan äärimmäisen kontrolloiva perheensä suhteen. Nyt kuitenkin myös Kim on osoittanut olevansa tyytymätön aviomiehensä tekemiin ratkaisuihin, eikä näe kotisairaalaa järkevänä tai tarpeellisena asiana heidän kotiinsa.

Kim luonnehtii Kanyeta vainoharhaiseksi. Samankaltaisia kotiklinikoita on nähty ennenkin muun muassa Madonnan talossa, mutta ei yhtä suurella mittakaavalla toteutettuna. Tavalliselle ihmiselle tulee väkisinkin mieleen, yrittääkö Kanye eristää perheensä kokonaan ulkomaailmasta?

Parin tiedetään panostaneen myös yli puoli miljoonaa euroa kartanon glam-huoneeseen, jossa on kaunottarelle henkilökohtaisesti suunniteltu meikkaus- ja pukeutumishuone kylpyhuoneella varustettuna. Myös Kimin kauneustiimi on käytettävissä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.