Koomikko piilotti peniksiä viikkojen ajan – nyt jäi viimein kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesista kantautui alkuvuodesta hämmentäviä uutisia, kun koomikko Nathan Fielder päätti perustaa kaupunkiin Dumb Starbucks Coffee, eli Tyhmä Starbucksin Kahvila -nimisen liikkeen. Kyseessä oli parodiaversio Starbucks-kahvilaketjusta, eikä tempaus tietenkään ollut kahvilaketjun mieleen.

Nathan Fielderin tuorein tempaus ei ole aivan yhtä näyttävä kuin kokonaisen kahvilan perustaminen ärsyttääkseen monikansallista ketjua, mutta ainakin sitä voisi kuvailla kekseliääksi. Viimeisten viikkojen ajan Nathan on jakanut Instagramissa päällisin puolin varsin normaalin näköisiä selfie-kuvia. Lähempi tarkastelu paljastaa, että jokaiseen kuvaan on piilotettu vanhan miehen suurikokoinen, erektiossa oleva penis.

Penikset paljastuvat kuvissa esiintyvistä heijastavista pinnoista, kuten tietokoneen näyttöä peilaavista mustista aurinkolaseista. Nathan Fielder onnistui jatkamaan piilotettujen penisten jakamista varsin pitkään, kunnes Instagram puuttui asiaan ja kuvat poistettiin hänen tililtään. Miehen penistempaus ehdittiin kuitenkin noteerata internetissä, ja samalla hänen Comedy Central -kanavan Nathan For You -sarjansa on kerännyt lisää mediahuomiota.