Provinssirockissa juhli 26 000 festarivierasta

Festarit · Stara.fi

Provinssirock uudistui tänä vuonna muuttuen kaksipäiväiseksi tapahtumaksi ja siirtyen juhannuksen jälkeiseen viikonloppuun. Tänä vuonna Provinssirock kylpi pääosin aurinkoisessa säässä ja ohjelmaa oli kellon ympäri.

Festivaalin avauspäivä perjantai houkutteli paikalle yli 10.000 kävijää, ja lauantaina paikalle saapui yli 12.000 juhlijaa. Ennen Provinssirockia torstaina 26.6. Saarilavalla esiintyivät popsensaatiot Robin ja Isac Elliot, jotka toivat paikalle paljon perheitä, joten yhteensä kolmena päivänä Törnävän alueella vieraili liki 26 000 musiikin ystävää.

Provinssirockin laaja ulkomainen ohjelmisto esitteli konemusiikin ykkösnimen The Prodigyn, brittiläisen elektroartisti M.I.A.:n, bostonilaisen punk-rock -yhtye Dropkick Murphysin, drum n’bass -kokoonpano Rudimentalin ja Törnävänsaaren lauantai-illan juhlat kruunanneen Knife Partyn.