Mitä ihmettä?! Kelly Osbourne otti tatuoinnin päähänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne erosi tammikuussa yllättäen poikaystävästään, julkkiskokki Matthew Mosshartista. Kerroimme äskettäin naisen villintyneen sinkkupäivillään ja ottaneen vapaudestaan ilon irti näyttävästi. Kelly leikkasi muun muassa hiuksensa irokeesiin. Nyt hän on tatuoinut päänahkaansa tekstin.

Useisiin eri miehiin romanttisessa mielessä yhdistetty Kelly on nyt kohahduttanut fanejaan ottamalla päähänsä tatuoinnin. Pään sivussa olevassa mustekuvassa lukee Stories… ja 29-vuotias nainen on pyytänyt tempaustaan jo valmiiksi anteeksi Osbourne-imperiumin luoneilta vanhemmiltaan Sharonilta ja Ozzylta. Kelly julkaisi tatuoinnistaan kuvia Instagramiin.

29-vuotias Kelly on sanonut, että tahtoo olla sinkkuna pitkään, vaikka naisen äiti on kehoittanut tytärtään panemaan uutta matoa koukkuun. Kelly kirjoittaa parhaillaan kirjaa ja valmistautuu lanseeraamaan oman vaatekokoelmansa. Hänestä on vuosien aikana kuoriutunut yksi muotimaailman vaikuttajista ja edelläkävijöistä.