Nainen sai pahvisen Bradley Cooperin – et usko mitä sitten tapahtui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauhea kankkunen -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper on äänestetty myös maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Vaatimattomana kunnian vastaanottanut näyttelijä on sittemmin saanut naisten polvia veteliksi useissa kokoillan elokuvissa. Bradleyssa viehättävät kaiketi hänen vilpittömät silmät ja veijarimainen hymy.

Instagramissa leviää parhaillaan yhden Bradley Cooperin tosifanin kuvakollaasi, jossa nainen on raahannut pahvista näyttelijän kuvaa ympäriinsä. Perheellinen nainen on muun muassa ottanut pahvisen Cooperin kanssa yhteiskuvia lenkillä, sängyssä, ostoksilla, keittiössä ja jopa sovituskopissa. Huumorimielellä toteutettu kuvausprojekti on nimeltään mylifewithbradleycooper, ja siihen ovat osallistuneet naisen lisäksi myös hänen lapsensa ja aviomies.

Bradley Cooper on ollut liki samannäköinen aina, mikä kävi taannoin ilmi hänen julkisuuteen nousseista nuoruuskuvistaan. Näyttelijähurmurin mielestä hän näyttää joskus karmivalta, mutta tätä on naisväen suorastaan hankala uskoa. Bradley Cooper on 39-vuotias ja hänet nähdään tänä vuonna muun muassa Serena ja Guardians of the Galaxy -elokuvissa.