Pikkukileillä odottamaton kiipeilyteline – hevonen otti rauhallisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuohivideot olivat viime vuoden kestohitti, kun ensin nettiin ilmestyivät musiikkikappaleiden välissä huutavat vuohet ja sitten ihmiset alkoivat julkaista verkossa muitakin vuohiin liittyviä videoita. Vuohet ovat osoittautuneet hyvin viihdyttäviksi eläimiksi.

YouTube
YouTube

Verkossa on julkaistu videoita muun muassa erilaisten esineiden päällä pomppivista ja tasapainoilevista vuohista. Nyt pikkukilien alle on joutunut niiden leikkimielisenä lapsenvahtina toimiva hevonen. Vuohenpoikaset pomppivat hevosen päällä ja pitävät sitä kiipeilytelineenään. Rauhallinen hevonen antaa kilien touhuilla rauhassa, eikä hätistele niitä pois.

Vuohet ovat ketteriä kiipeilijöiltä, ja video todistaa, että eläimellä on tasapainoilemisen halu jo pienestä poikasesta saakka. Vuohi on ihmisten vanhin lypsettävä kotieläin ja niiden luonnetta on usein sanottu uteliaaksi.