Törkeä temppu! Nainen adoptoi koiran ja pani sen heti myyntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa toimiva osto- ja myyntipalsta Craigslist tarjoaa laajamittaisen läpikatsauksen maan kansalaisten sielunelämään. Palstalla on nimittäin tavallisten ja asiallisten ilmoitusten lisäksi usein erittäin outoja myyntituotteita, kuten käytettyjä raskaustestejä tai vastasyntyneitä vauvoja.

Toisinaan palstalla olevat ilmoitukset nostavat ihmisiä julkisen lynkkauksen kohteeksi, ja yksi tällaisista on havaijilainen pariskunta. Nainen ja mies olivat adoptoineen kymmenenvuotiaan jackrusselinterrierin vain muutama tunti aiemmin, kun he panivat koiran myynti-ilmoituksen Craigslistille.

Jackrusselinterrierin adoptoimisesta oli julkaistu koskettava video Hawaiian Humane Societyn Facebook-sivustolle. Tarkkasilmäiset netinkäyttäjät olivat tunnistaneet naisen samaksi kuin pari tuntia myöhemmin Craigslistillä olleessa koiran myynti-ilmoituksessa. Koiraa myytiin mukamas kiireelliseen elämäntavan vuoksi kotiin, jossa se saisi kaipaamaansa huomiota. Koira sai onneksi pian uuden ja tällä kertaa myös rakastavan kodin, Jezebel-sivusto uutisoi.