Ystävät huolestuneita: Selena Gomez kärsii Justinin tossun alla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailma on siinä mielessä ennalta-arvattavaa, että esimerkiksi julkkisten parisuhteissa toistuu usein samanlainen kaava. Etenkin on-off -suhteessa roikkuvat tähdet toistavat virheitään jatkuvasti. Justin Bieber ja Selena Gomez ovat ehkäpä Hollywoodin klassisin nykyajan esimerkki tällaisesta tapauksesta.

Molemmat nuoret ovat rakastuneet ja eronneet, rakastuneet ja eronneet sekä jälleen kerran rakastuneet. Erossa olemisen aikana on puitu molempien teinien riippuvuuksia ja ongelmia, ja aina vastoinkäymisistä on syytetty exää. Silti Selena Gomez on antanut jälleen sydämensä Justin Bieberille ja päinvastoin. Kuten aiemminkin, on jälleen tullut naisen ystävien kommenttien aika.

Selena suunnittelee parhaillaan 22-vuotissyntymäpäiväjuhlia ystäviensä kanssa, eivätkä neitokaisen kaverit ole kovinkaan innoissaan kanadalaisen popparin mahdollisesta osallistumisesta juhliin. E! Newsin mukaan kukaan naisen ystävistä ei tahdo Bieberiä iltaa pilaamaan, sillä poika määräilee heidän mukaansa Selenaa ja vie kaiken huomion. Ystävät haluaisivat Selenalle leppoisat synttärit 22. heinäkuuta pidettäväksi. Selena Gomezin ja Justin Bieberin on-off -suhde on jatkunut neljän vuoden ajan. He eivät tunnu pääsevät toisistaan eroon, vaikka käyvät kerta toisensa jälkeen läpi saman suhderuljanssin.

– Selenä ei ilmeisesti välitä, vaikka Justin viettää aikaansa muiden naisten kanssa, eikä ole aina rehellinen. Selena on kuin hypnoosissa, ystävät valittavat.