Uskoisitko 41-vuotiaaksi? Cameron Diaz seksikkäässä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Cameron Diaz on tehnyt pitkän ja näyttävän uran Hollywoodissa, sillä neitokainenn on näytellyt menestyselokuvissa jo 90-luvulta lähtien. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla rohkeaksikin kuvaillussa Sex Tape -elokuvassa.

camerondiaz02072014

Nyt 41-vuotias näyttelijätär nähdään Esquire-lehden tuoreen numeron kannessa. Cameron Diaz poseeraa kansikuvassa seksikkäänä ja tyylikkäänä mustassa uimapuvussa ja kullanvärisissä korkokengissä.

Diaz paljasti taannoin mieltymyksiään, ja paljasti kiinnostuneensa usein etenkin brittiläisistä miehistä heidän huumorintajunsa ansiosta. Suurin miehiin liittyvä inhokki on kuitenkin liiallisen partaveden käyttäminen ja välinpitämätön käytös. Älykkyys on sen sijaan hänen mielestään seksikästä. Cameron Diaz nähtiin viimeksi elokuvateattereissa The Other Woman -elokuvassa.