Lapsi kiteytti päiväkirjaansa mitä seksi on

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten suusta tulee totuus. Ainakin yleensä rehellinen ja maailman pahuuksien muokkaamaton mielipide. Tenavat osaavat myös päätellä asioita pitkälle, eikä aikuisten kannata aliarvioida jälkikasvunsa pohdintaa. Nyt eräs yhdeksänvuotias tyttö on kiteyttänyt seksin.

Eräs Redditin käyttäjä päätti vilkaista päiväkirjaansa vuosien tauon jälkeen. Hän oli kirjoittanut asiantuntevan sivun 18. syyskuuta vuonna 1999, jolloin aihe koski seksiä. Teksti alkoi: ”Rakas päiväkirja, tiedän seksistä. Se on sellaista, että ihmiset menevät yhteen ja riisuvat alasti ja pussailevat. Jotkut ihmiset tykkäävät siitä ja tekevät sitä uudelleen ja uudelleen.”

Neljännellä luokalla koulussa olleelle tytölle oli ilmeisesti myös opetettu koulussa tai kotona sukupuolitautien vaaroista, tai tytölle oli muuten jäänyt mieleen AIDS. Hän kirjoitti tekstin loppuun: ”Osa ihmisistä voi tulla seksistä kipeäksi ja saada aidsin. Nähdään!”