Lehmä, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja julkistivat sarjakuvakirjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aku Hirviniemen ja Janne Katajan omistamasta Ophelia-lehmästä on tehty Pöyrööt-sarjakuvan tekijöiden toimesta sarjakuvakirja, joka julkaistiin tänään Okra-maatalousnäyttelyssä, jossa Aku ja Janne kertoivat kirjasta ja signeerivat teoksia. Myös kirjan päätähti, Ophelia-lehmä, oli paikalla.

Facebook
Facebook

Kataja ja Hirviniemi ostivat helmikuussa Päivölän tilalla syntyneen Ayrshire-vasikka Ophelian yhdessä metsäkeskuksen projektipäällikön Juha Viirimäen ja Sarkamessujen toimitusjohtajan Sami Yli-Huumon kanssa. Myöhemmin Ophelian omistajien joukkoon on liittynyt myös Pöyrööt-sarjakuvan tekijät Arttu ja Liisa Seppälä. Ophelia on sittemmin saavuttanut laajaa suosiota sosiaalisessa mediassa.

Pöyrööt-sarjakuvantekijät toteuttivat yhdessä Team Ophelian kanssa sarjakuvakirjan, jossa seikkailee tuttujen Pöyrööt-hahmojen lisäksi myös Ophelia-lehmä. Tarinassa Ophelia on karannut Katajalta ja Hirviniemeltä ja päätynyt seikkailemaan kesäksi sarjakuvaan.