Demi Lovato myöntää rivoutensa: ”Pahempi kuin kymmenen jätkää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato on aiheuttanut uransa aikana pieniä kohuja suorasukaisilla kommenteillaan. Moni arvostaakin laulajaneitokaista juuri hänen omintakeisesta ja muille kumartelemattomasta tyylistään. Neitokainen paljastaa olevansa härskimpi kuin moni uskookaan.

21-vuotias Demi ottaa parhaillaan taukoa musiikkibisneksestä keskittyen muihin projekteihin esimerkiksi hyväntekeväisyyden parissa. Hän kertoo We Love Pop -lehden haastattelussa joutuneensa toisinaan hämmentäviin tilanteisiin suullisen ulosantinsa johdosta.

– Olen todella paha suustani. Sanon kaiken mitä ajattelen. Olen toisinaan erittäin rivo ja huumorintajuni on erittäin alatyylistä. Olen pahempi kuin kymmenen jätkää yhdessä huoneessa. Aivoissani on koko ajan äijäbileet, joissa ei puhuta muusta kuin alapään asioista, Demi myönsi.

Demi Lovato kertoi alkuvuodesta haluavansa aloittaa kuntokuurin ja treenata vuoden 2014 aikana itsensä huippukuntoon. Lovato kärsi aikoinaan päihdekoukusta, mutta on sittemmin saanut elämänsä raiteilleen. Hän on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen seurusteli aikoinaan näyttelijän Wilmer Walderraman, laulaja Joe Jonasin, muusikko Trave Cyrusin, laulaja Alex DeLeonin ja näyttelijä Cody Linleyn kanssa.