Mikä kaula-aukko! Spaissari-Geri näyttävä ilmestys F1-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja Geri Halliwell tuli alunperin tunnetuksi yli 80 miljoonaa levyä myynneestä Spice Girls -tyttöbändin riveistä. Yhtyeestä erottuaan hän teki hetken soolouraa. Lokakuussa 2013 häneltä ilmestyi paluusingle Half of Me, joka myi vaivaiset 393 kappaletta viikossa.

Austalia’s Got Talent -ohjelmaa viime vuonna tuomaroinut Halliwell kuvattiin eilen osallistumassa F1-juhliin Lontoon V&A-klubilla yhdessä Christian Hornerin kanssa. Hän oli sonnustautunut varsin näyttävään bilemekkoon, jonka kaula-aukko oli näyttävä.

42-vuotias tähti halusi äskettäin myös lukuisten muiden julkkisten lailla luoda uraa realitytähtenä. Geri Halliwell palkkasi Youtube-koomikko Tom Magnusin seuraamaan laulajan liikkeitä kameran kanssa ja työstämään hänestä dokumenttielokuvaa. Laulajatähti Geri Halliwell on julkaissut uransa aikana kolme albumia, Schizophonic, Scream If You Wanna Go Faster ja Passion. Neljännen albumin ilmestymisestä ei ole vielä tietoa.