Supertähtiparin teinimallitytär julkaisi kesäisen bikinikuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär Ireland Baldwin on selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin. Vaaleakutriselle Irelandille povataan menestyksekästä uraa mallimaailmassa, ja hän on ollut kuluneen vuoden aikana runsaasti esillä mediassa.

Nyt Ireland Baldwin on jakanut Instagram-palvelussa näyttäviä kesäisiä bikinikuvan. Galore-lehden kuvaussessioista peräisin olevissa otoksissa mallikaunotar poseeraa punaraidallisissa bikineissä hiekkarannalla ja hengenpelastajan kopin kaiteella.

18-vuotias vaalea julkkiskaunotar osallistui juuri ensimmäiseen muotinäytökseensä New Yorkin muotiviikoilla. The Go Red For Women/ The Heart Truth Red Dress Collectionin asuja esitellyt Ireland nähtiin lavalla Donna Karanin punaisessa mekossa. Baldwin kertoi olleensa todella hermostunut ennen show’ta, koska hän on vasta lähiaikoina opetellut mallikävelyä.