Irina yläosattomissa miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on tullut tunnetuksi muun muassa Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Taannoin tähti nousi otsikoihin julkaistuaan Instagramissa topless-kuvan, jonka avulla hän otti kantaa Boko Haram -ääriryhmän kaappaamien 276 koulutytön puolesta.

irinashayk03072014

Rohkeissa kuvissa esiintyminen ei ole 28-vuotiaalle kaunottarelle mitään uutta, ja nyt hän tekee sen jälleen Maxim-lehden kannessa. Irina Shayk nimittäin poseeraa kuvassa yläosattomissa, kädet rintojensa peittona.

Irina Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Tosielämässään Irina on seurustellut jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 lähtien.