Teinitytöt villiintyivät – Justin Bieber lihaksikkaana ilman paitaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan lahja pop-maailmalle, Justin Bieber, on ollut kuluneiden vuosien aikana tiuhaan tahtiin otsikoissa. Yleensä uutiset tosin koskevat tähden ulkomusiikillisia tempauksia. Taannoin tähden kerrottiin palanneen yhteen ex-tyttöystävänsä, näyttelijä-laulaja Selena Gomezin kanssa.

Kuten monet muutkin tähdet, Justin Bieber rakastaa selfie-kuvien ottamista ja niiden esittelemistä faneilleen. Nyt tähden fanien, eli beliebereiden, pulssia kiihdyttää laulajan tuore otos, jossa paidaton Bieber kuvaa itseään vyötäröstään ylöspäin. Taannoin poppari julkaisi myös Instagram-kuvia, joissa hän treenaa kuntosalilla, tietenkin ilman paitaa.

Taannoin kansalaisadressissa 274.000 allekirjoittanutta vaati Justin Bieberin karkottamista maasta. Valkoinen talo ei kuitenkaan ottanut virallisesti kantaa popparin karkottamiseen, vaan otti poptähden suojelukseensa. Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. Poppari ilmoitti taannoin haluavansa tehdä parannuksen vaihtamalla ystäväpiiriään.