Paksuna-tähti ilahdutti lasta odottavaa pariskuntaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Paul Rudd muistetaan parhaiten komediarooleistaan elokuvissa kuten 40 v. ja neitsyt ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda. Mies esiintyi myös Seth Rogenin kanssa Paksuna-elokuvassa.

Twitter
Twitter

Internetissä levinneellä kuvalla lasta odottava pariskunta on saanut apua Paul Ruddilta ilmoittaakseen lähipiriille raskaudesta. Otoksessa koomikko poseeraa pariskunnan kanssa, pidellen kädessään lappua jossa lukee ”She’s knocked up”, eli ”Hän on paksuna”. Vitsi viittaa tietenkin Paksuna-elokuvaan.

Paul Rudd herätti taannoin hämmennystä toisen komediarooleista tunnetun näyttelijän, Jason Segelin kanssa. Kaksikko osallistui yhdessä videohaastatteluun I Love You, Man -elokuvan tiimoilta. Miehet sekoilivat haastattelussa tavalla, joka sai internet-käyttäjät epäilemään miesten joko olleen huumepäissään tai muuten vain käyttäytyneen haastattelussa tarkoituksella oudosti.