Punaniskojen paratiisi – ravintola kannustaa aseen kantamiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on paljon pikkukaupungeissa eläviä yhteisöjä, jotka koostuvat täysin valkoisesta väestöstä. Perinteisesti heidän kulttuurinsa kuuluu mehevien pihvien nautiskeleminen, oluen juominen ja aseiden kantaminen. Heitä voi kutsua myös puhekielellä punaniskoiksi.

Facebook
Facebook

Yhdysvaltojen Coloradossa on ravintola nimeltään Shooters Grill in Rifle, joka hehkuttaa olevansa asemyönteinen ruokapaikka. Ravintolan listoilla on Yhdysvaltojen parhaimpia hampurilaisia, ja paikka on myös voittanut asiakasäänestyksiä.

Ravintolahenkilökuntaan kuuluvat työntekijät kantavat jatkuvasti aseita vyöllään. Ravintolan ulkopuolella on kyltti, jossa aseelliset ihmiset toivotetaan avoimesti tervetulleiksi. Henkilökunta on koulutettu aseen oikeaoppiseen ja turvalliseen käsittelyyn. Ravintolassa ei tarjoilla alkoholia, Daily Mail uutisoi.