Cheryl Cole yllätettiin miesstrippareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aikoinaan kotimaassaan suureen suosioon nousseeseen Girls Aloud -tyttöbändiin, ja maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar oli pitkään yksi seuratuimmista julkkiskaunottarista. Äskettäin Cheryl palasi julkisuuteen X Factorin tuomarina.

Cheryl Cole vietti syntymäpäiväänsä työn merkeissä X Factor -ohjelman kuvauksissa, eikä tiennyt, että kuvausryhmä oli järjestänyt hänelle näyttävän yllätyksen. Muiden esiintyjien tavoin sisään asteli nimittäin joukko miesstrippareita, jotka esiintyivät lopulta henkilökohtaisesti Cherylille. Kaunottaren reaktio oli näkemisen arvoinen.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.