Kardashianin vaiettu salaisuus paljastui?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perheen ainoa poika Rob on joutunut kantamaan perheen mustan lampaan roolia. Mies ei sovi hänen äitinsä matriarkka Kris Jennerin mittapuulla eliittisukunsa piiriin, koska on liian lihava, masentunut ja kaiken lisäksi narkkari. Nyt Rob on pudottanut vastapalveluksena pommin.

Robert Kardashian on hämmästyttänyt aikojen saatossa internetin väkeä kummallisilla lausunnoillaan pienestä pojastaan, jonka olemassaoloa ei ole kuitenkaan koskaan todistettu. Hän on muun muassa kirjoittanut Twitteriin olevansa harmissaan menetettyään lapsensa vuonna 2009 toiselle paikkakunnalle ilman tapaamisoikeutta. Nyt hän jatkaa asiasta tarinointia hehkuttaen, että saa poikansa hänen kanssaan viettämään Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää tänään perjantaina.

Nyt herää kysymys, että onko Robilla oikeasti salattu lapsi, joka olisi saanut alkunsa lukioaikoina? Vai mistä ihmeestä mies puhuu? Kaikki tuntuvat olevan hämillään twiitistä. Pienellä selvitystyöllä löytää netistä useita eri artikkeleita, joiden mukaan Robin poika asuisi Floridan Miamissa ja mies olisi jopa suunnitellut sinne muuttoa lapsen takia.