Kate Upton vihaa juorulehtien juttuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2009 mallin töitä tehnyt ja julkisuudessa ollut yhdysvaltalainen Katherine Elizabeth Upton, tunnetaan paremmin lyhyellä nimellä Kate Upton. Neitokaisen ura räjähti nousuun kansikuvaesiintymisten johdosta vuonna 2012. Hän oli tällöin 20-vuotias.

Muotojensa kanssa eniten palstatilaa saavuttava Kate Upton on nyt närkästynyt lehtien kirjoitteluista, jotka eivät pidä hänen mukaansa paikkaansa. Hänen äitinsä on muun muassa ottanut naisen usein puhutteluun virheellisten juorujen takia, ja Kate kertoo tulevansa valheista hulluksi.

– Vaikka en itse välitä kirjoitteluista, joutuu perheeni edelleen kärsimään niistä. He lukevat juttuja ja soittavat minulle huolestuneina. Kerran äitini luki lehdestä, että olen Las Vegasissa, vaikka olin oikeasti Euroopassa. Hän ihmetteli miksi en osallistunut samaan aikaan olleeseen perhetapaamiseen, Kate juttelee Voguelle.

Samaan hengenvetoon nainen myöntää, että ei viihdy erityisen hyvin punaisella matolla kuin korkeintaan kymmenen minuutin ajan. Hän on kuitenkin opetellut pienestä pitäen näyttämään kaunista hymyä kaikille ja saavuttamaan siten myönteistä huomiota. Voisiko näistä kommenteista päätellä, että Kate alkaa olla hieman kypsä kuuluisuuteensa?

22-vuotias mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.