Norjalaismies kadotti kameransa Tuska-festareilla – tässä etsintäkuulutus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisilla kesäfestareilla sattuu ja tapahtuu aina, ja hyvin usein jälkeen jää monenlaista omaisuutta. Erityisesti matkapuhelinten myynnissä on selvä piikki kesäfestareiden aikaan. Nyt Tuska-festareilla on kuitenkin joutunut kadoksiin eräs erityinen digikamera.

Tai kamera on todennäköisesti ihan tavallinen Sony Cyber-shot, mutta sen sisältä muistikortilta löytyy arvokkaita kesämuistoja kuvien muodossa. Kameran norjalainen omistaja Werner julkaisi siitä katoamisilmoituksen Facebookissa ja liitti mukaan myös yhteystietonsa. Jos sinulla on tietoa kamerasta, niin ota Werneriin yhteyttä.

Auttakaa Werneriä! Please share!

Hello! My name is Werner and I come from Norway. I just had a great vacation in Helsinki. Unfortunately I lost my camera. The camera is a Sony Cyber-shot in color black with a memory chip with lots of photos. There are pictures of concerts, camping, Tallinn, Tuska and many more. The camera was lost on Saturday, June 28th after 20:00 am at the Tuska festival, Suvilahti, Helsinki.

I am willing to a pay a finder’s fee of 200 euros to anyone who are able to find my camera with the memory card and send it to me in Norway with post.

Name: Werner Lillegård

My phone number: +47-94496658

Email: 1981wl@gmail.com

Katso Staran Tuska Open Air -kuvakooste tästä.