Naiskauneutta jalkapallon MM-kilpailujen päätösotteluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Shakira tapasi nykyisen kultansa Gerard Piquen Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kilpailuissa. Laulajatar synnytti parin ensimmäisen lapsen viime vuonna ja nainen on uhkaillut synnyttävänsä vielä monta lisää. Shakira nousee Brasilian jalkapallokilpailujen finaalilavalle esiintymään.

Shakiran 27-vuotias poikaystävä Gerard Pique on espanjalainen jalkapalloilija, joten laji on luonnollisestikin lähellä 37-vuotiaan laulajan ja heidän yksivuotiaansa Milan-pojan sydäntä. Shakira on nyt saanut kunnian esittää finaaliottelun ja päätösseremonian kunniaksi La La La (Brazil 2014) -kappaleensa. Hänen kanssaan lavalle nousevat myls Carlos Santana ja Wyclef Jean. Shakira on esiintynyt jalkapallon MM-kilpailujen päätösjuhlassa myös Etelä-Afrikassa neljä vuotta sitten ja Saksassa vuonna 2006.

– Jos en olisi niin kiireinen musiikkiprojektieni kanssa, olisin varmasti jo uudestaan raskaana. Tahtoisin saada Gerardin kanssa kahdeksan tai yhdeksän lasta – oman jalkapallojoukkueen, Shakira haaveili aiemmin keväällä.