Nolouden huippu! Pettäjämies jätettiin näyttävällä tavalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pettämisestä ei tunnetusti hyvää seuraa. Kiinni jäämisen jälkeen harva saa anteeksi hairahduksensa. Tämän on saanut kokea nahoissaan brittimies nimeltä Steve Frazer, jolla oli ollut samanaikaisesti kaksi tyttöystävää. Ei ole enää.

Miehen epäonneksi neitokaiset saivat kuitenkin tietää tilanteen todellisen laidan. Tämän jälkeen kaksikko päätti kostaa miehelle erittäin näyttävällä tavalla, Metro uutisoi. Petetyt tyttöystävät Nicola Morland ja Angela Illingworth jättivät poikaystävänsä viemällä ison kankaan vilkkaan moottoritien yläpuolelle. Ilmoituksessaan kaksikko kertoo jättävänsä Steven.

Jotta viesti menisi varmasti perille, naiset liittivät ilmoitukseensa vielä omansa sekä pettäjämiehen kuvat. Tieto tapauksesta levisi nopeasti Twitterissä, jossa moni naureskeli että Stevellä ei kyllä ole menossa kovinkaan hyvä päivä.