Viuhahtaja iski unelmahäihin – hieroi sukupuolielintä ikkunaa vasten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesä saa ihmiset villiksi. Osa saattaa vähentää auringon alla vaatetustaan niin paljon, että seikkailee lopulta muiden joukossa ilman rihman kiertämää. Vaikka ihmisillä on takapuolessa samaa ihoa kuin nenänpäässä, ei ilkosillaan olemista kuitenkaan mielletä soveliaaksi julkisilla paikoilla.

Nyt eräs pariskunta sai karvaasti kokea erään viuhahtajan olemassaolon, ja vieläpä omissa häissään. Pari oli pitänyt häänsä Etelä-Carolinassa Charleston DoubleTree Inn -nimisessä hotellissa, ja heille oli etukäteen luvattu, että muut vieraat eivät tulisi häiritsemään hääjuhlia. Toisin kävi.

Daily Mailin mukaan koko hääseurue oli nähnyt, kuinka nuori mies hieroi sukupuolielimiään häävastaanoton yläpuolella ollutta ikkunaa vasten. Kaksikymppinen itsensäpaljastelija oli myös esitellyt selässään ollutta tatuointia takapuoli ikkunaan päin kumartuneena. Paikalle soitettiin poliisit ja morsiuspari sai hotellilta rahat takaisin.