Äiti yritti jekuttaa lastaan – huijaus ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmat saattavat pilailla lempeämielisesti lastensa kustannuksella esimerkiksi pieniä jäyniä tekemällä. Jos lapsi ymmärtää itsekin, että kyseessä on leikkimielinen pila, saattaa se olla lopulta kaikista osapuolista hauskaa. Nyt erään äidin kaavailema synttärijekku ei mennyt ihan nappiin.

Äiti antoi lapselleen ennen varsinaista syntymäpäivälahjaa pilailumielessä toisenlaisen paketin. Innostunut tyttö kaivoi lahjaa esille, kunnes sai käsiinsä jättikokoiset mummokalsarit. Lapsen reaktio oli yllättävä, sillä hän otti alushousut käteensä ja voihkaisi niiden olevan paras lahja ikinä.

Äiti ei tiennyt itkeäkö vai nauraa. Suloinen tyttö sai myös toisen syntymäpäivälahjan, vaikka näyttikin pitävän kovasti valkoisista mammapöksyistä. Ihastuttava reaktio saa kuitenkin jokaisen tuntemaan pientä sääliä pikkutyttöä kohtaan, ja varmasti myös hänen äitinsä on hieman nolostunut pilasta lapsen ollessa näinkin valloittava.