Christina Milian säväytti Paris Hiltonin rantabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&b-tähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän valmistelee parhaillaan neljättä albumiaan, jonka on määrä tulla ulos Young Money Entertaiment -levy-yhtiöltä. Viime aikoina tähti tuntuu tosin keskittyneen musiikkiuraansa enemmän herutuskuvien jakamiseen ja näyttävään juhlimiseen.

Eilen Christina kuvattiin osallistumassa Paris Hiltonin järjestämiin Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän bileisiin uimarannalla Malibussa. Entinen teinitähti poseerasi auliisti kuvaajille mustassa uima-asussaan.

Teinitähtenä tunnetuksi alunperin tullut 32-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.