Justin Bieber tapaa poliisit useammin kuin äitinsä – kotona taas poliisioperaatio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieber on yhdistetty virkavaltaan ja lukuisiin ongelmiin kuluneen vuoden aikana useammin, kuin yksi peruskansalainen koko elämänsä aikana. Parikymppisen popparin elämäntavan on kuitenkin luultu muuttuneen asiallisemmaksi, kun hän palasi yhteen on-off -tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Luulo ei ole tiedon väärti, sillä kanadalainen poppari on jälleen joutunut vaikeuksiin.

Justin Bieber oli pitänyt kovaäänisiä bileitä Beverly Hillsin asunnollaan, ja juhlat olivat jatkuneet pitkälle arkiaamuun tällä viikolla. Paikalle soitettu virkavalta sai bileväen pienentämään musiikin voluumia, ja juhlinta jatkui rauhallisemmin. Mukana bileissä olivat Bieberin lisäksi Johnny Manziel, Floyd Mayweather, Tyrese, Tyga ja Chantel Jeffries.

Pian poliisit joutuivat kuitenkin uudestaan asunnolle, sillä rakennuksen edessä kiljuneet fanit aiheuttivat kovaäänistä häiriötä huudoillaan, TMZ kertoo. Justin Bieber muutti asuntoonsa alle kuukausi sitten ja poliisi on soitettu kaksi muutakin kertaa paikalle muun muassa äänekkään käyttäytymisen ja vahvan marihuanan hajun vuoksi. Justin myi vanhan bilekartanonsa taannoin Khloe Kardashianille.