Kuono: Ukkosta pelkääville koirille lääkkeetön apu ukkospaidasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesähelteet ovat viimein palanneet, ja huomiseksi on luvattu Etelä-Suomeen monin paikoin hellerajan ylittäviä lämpötiloja. Helteet tuovat kuitenkin usein mukanaan myös ukkoset, joista perheiden nelijalkaiset eivät usein pidä. Pahimpiin ukkospelkoihin on kuitenkin nyt kehitetty lemmikeille apu.

ukkospaita05072014

Suomen suosituin koirasivusto Kuono uutisoi tänään koirien ukkospaidasta, jonka on tarkoitus rauhoittaa ukkosta pelkäävää koiraa ilman lääkkeitä. Tuotteen luvataan toimivan jo ensimmäisestä kerrasta ja ilman käyttökoulutusta. Tuote on sen valmistajan mukaan omiaan rauhoittamaan koiraa myös muissa stressaavissa tilanteissa, kuten eroahdistuksessa ja vieraiden ihmisten peloissa.

Lue koko artikkeli Kuonosta.