Nicole Scherzinger paljasti synkän menneisyytensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Nicole Scherzinger palasi taannoin on-off -suhteeseensa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Pari juhli hiljattain kuusi vuotta kestänyttä suhdettaan Venetsiassa ja New Yorkissa. Nicole on nyt paljastanut rankan menneisyytensä.

Kuuluisuudessa jatkuvien ulkonäköpaideiden alla elävät ihmiset saattavat joskus sortua epätoivoisiin ja terveyttä vaarantaviin ratkaisuihin hoikkana ja kauniina pysyäkseen. Bulimia on yksi Hollywoodin yleisimmistä taudeista. Laulaja Nicole Scherzinger on nyt kertonut sairastaneensa bulimiaa peräti kahdeksan vuotta ennen poikaystävänsä Lewis Hamiltonin tapaamista.

– Menetin sen takia ääneni, enkä pystynyt laulamaan esityksissä. Kerran managerini löysi minut pyörtyneenä lattialta, ja ajattelin, että menetän kaiken rakastamani ellen rakasta itseäni, Nicole jutteli Cosmopolitanille.

Hän kertoi sairaudestaan ensimmäisen kerran vuonna 2012. Nicole kertoi sairauden olleen kuin huumetta, josta oli vaikea päästä irti. Hänen lisäkseen esimerkiksi Kesha, Amy Winehouse, Demi Lovato ja Katie Couric ovat sairastaneet salakavalaa syömishäiriötä.

36-vuotias Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina.