Sairaalle pikkupojalle toteutettiin yksi toive – pyysi lastenosastolle leluja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Make-A-Wish Foundation on hyväntekeväisyysjärjestö, joka toteuttaa lahjoitusten avulla sairaiden lasten toiveita. Ympäri maailmaa toimiva järjestö on toteuttanut vuosien varrella lukemattomien lasten ja nuorten toiveita. Nyt vuorossa on ollut amerikkalaispoika Dominic Kerr.

Nelivuotias Dominic on sairastanut leukemiaa viimeiset kaksi vuotta. Kun pojan kohdalle tuli mahdollisuus toivoa hyväntekeväisyysjärjestöltä mitä vaan, yllätti hän monet valitsemallaan toiveella. Esimerkiksi ulkomaanmatkan tai julkkiksen tapaamisen sijaan poika pyysi sairaalansa lastenosaston lapsille leluja, Huffington Post kertoo.

Dominic oli itse saanut joskus sairaalassa samalla tavalla lelun ja pikkupoika halusi laittaa hyvän kiertämään. Pikkupoika pääsi järjestön kanssa ostosreissulle paikallisiin lelukauppoihin, jonka jälkeen hän pääsi jakamaan leluja Pittsburghissa sijaitsevan lastensairaalan muille potilaille. Jokaiseen leluun oli kiinnitetty tarra, johon on kirjoitettu lelun olleen Dominicin lahjoittama.